Deze mensen steunen ons!

Deze mensen steunen ons!

Ontzettend trots zijn we erop dat onderstaande personen ons initiatief SimpelSamenSpel steunen!

  • Arjan Smit – Sesamstraat Acteur en cabaretier

“Echt een geweldige nieuwe manier om opnieuw te ontdekken wat spel kan doen. De fantasie is onbegrensd en geeft zoveel plezier! Goed bezig Stefanie en Ronald!”

  • LerendBrein – Drs. Berrie Gerrits, Specialist Aandacht en Concentratie, psycholoog-psychotherapeut BIG

“Als je in de wereld van Jet & Jul stapt ben je vooral aan het genieten met je kind. Hoe fantastisch is het dat je ondertussen ongemerkt een waardevolle bijdrage levert aan de ontwikkeling van het kinderbrein! Een warm welkom voor dit aansprekende doordachte  initiatief in tijden van toenemend schermgebruik.”

  • Radboud UMC Prinses Amalia Kinderziekenhuis – Prof. Dr. Cees Noordam, Directeur en Hoogleraar Kindergeneeskunde

“Een waardevol initiatief voor íedere ouder en elk kind, voortkomend uit het authentieke verhaal van Stefanie & Ronald dat in ons ziekenhuis is ontstaan.”

  • Radboud Universiteit – Prof. Dr. Jan Derksen, Hoogleraar klinische psychologie en psychotherapie

“Belangrijk maatschappelijk initiatief dat directe waarde toevoegt voor kinderen en jonge ouders. Zéker ook relevant inzetbaar voor psychologen en therapeuten.”

  • Sage Partners International – MR. Hugo van der Zee, voormalig bestuursvoorzitter Deloitte&Touche

“Belangrijk initiatief dat ook door de grote organisaties en overheden van deze wereld gesteund en gefaciliteerd moet worden. Het raakt thematieken waar we in het bedrijfsleven hinder van ondervinden, en lost die (mede) op”

  • TaskVentures – Drs. Hans ScholtenManaging Partner

“Voor veel ouders met jonge kinderen een absoluut waardevolle oplossing voor dagelijkse beslommeringen. Vooral ook het feit dat Ronald en Stefanie kinderen begeleiden in het leren omgaan met emoties door middel van spel maakt het waardevol voor hun ontwikkeling.”