Dit zijn wij!

simpelsamenspel - supertof - gezin

Dit zijn wij!

Hey! Supertof dat je benieuwd bent naar ons verhaal áchter SimpelSamenSpel, en wie wij zijn!

Wij zijn Stefanie en Ronald, speels, vol gekke ideeën (vooral Ronald dan hé), maar wij noemen dat creatief ;-). We zijn elkaars maatje, getrouwd en trotse ouders van onze zoontjes Maxim en Floris. SimpelSamenSpel is een ode aan onze kinderen, waarmee we de tijd zo waardevol mogelijk willen doorbrengen. Want tijd kun je nu eenmaal niet sparen.. Herinneringen wel! SimpelSamenSpel, en onze denktechniek, is ónze manier van leven. En een soort ‘lifestyle’ eigenlijk.

SimpelSamenSpel komt vanuit ons hart. Na het verlies van onze twee prachtige (maar beide bij 23 weken te vroeg geboren) zonen Merijn (+2010) en Stijn (+2011), beloofden we elkaar één ding: wanneer we alsnog papa en mama mogen worden gaan we van de tijd samen met onze kinderen intens genieten. Elke dag gaan we zo waardevol mogelijk invullen!

Dus toen ons gezin ‘compleet’ was, kon het grote genieten beginnen! .. toch? We merkten, net als jij misschien, dat het met de verantwoordelijkheid (en druk) om weer vol voor ons werk te gaan, sociaal actief te zijn en het huishouden te verzorgen, soms best pittig was. Daarnaast moest er genoeg tijd voor onszelf overblijven om te sporten én te ontspannen. Dus onze belofte om elke dag waardevol in te vullen? Die kwam in het gedrang! En dat voelde niet goed.

Hoe vullen we elke dag dan tóch zo waardevol mogelijk in? We waren enorm zoekende naar de manier waarop we meer van ons gezin konden gaan genieten. We streefden naar een betere werk & gezinsbalans. Tussen alledaagse drukte en afleidende schermpjes door, wilden, en willen, we er écht voor elkaar zijn. Met liefde en aandacht meer tijd voor elkaar maken. Maar hoe dóe je dat? Eigenlijk waren we op zoek naar een meer happy gezinsleven.

We love to play!  We uiten onze liefde en aandacht voor onze kinderen door zo vaak mogelijk ‘even’ tijd te maken voor een simpel samenspelletje. Inmiddels is het onze lifestyle. Door bewust meer tijd voor een simpel samenspelletje te maken, worden onze kinderen blij. En dáár worden wij dan ook weer blij van! 🙂 Juist ook tussen alledaagse drukte door en met de simpelste dingen om ons heen. Samen worden we steeds creatiever. De zelf verzonnen spelletjes vinden de kinderen vaak het leukst. Zo is onze denktechniek ‘4 ways to play’ ontstaan. Het is een manier van denken om het spelen van kinderen éxtra te stimuleren. De gekste simpelsamenspellen ontstaan; thuis, ónder de keukentafel, op het plein, ergens tijdens het wachten of in de supermarkt! We kijken om ons heen en creëren een spel. Met als gevolg een meer ontspannen sfeer. Superrr fijn!! Gek genoeg krijgen we hierdoor juist méér tijd voor onszelf, zodat we ook (zonder schuldgevoel) aan onze éigen volwassen dingetjes toe komen. Thuis is nu een plek waar we onszelf goed kunnen opladen. Als gezin zijn we samen veel energieker en happy. En dat heeft direct invloed op alles wat we buitenshuis doen.

Daarnaast kunnen we onze éigen creativiteit hier helemaal in kwijt. Hoe tof is dat? Onder de paraplu van SimpelSamenSpel ontwikkelen we supertoffe producten en diensten voor kinderen en hun ouders waar ze blij van worden. Spelen motiveren staat hierin centraal. Zo hebben we ons Speelboek en zijn we waardevolle, activerende TV formats voor kinderen gaan schrijven. Elke week nieuwe speelvideo’s vind je op onze YouTube kanalen. Twinkelende oogjes van kinderen, dáár doen we het voor. Zóóóó leuk om te merken dat kinderen het ook écht supertof vinden!

En onze ambitie? We zouden het superrrrtof vinden om met álle kinderen (en ouders;)) van Nederland simpele samenspellen te spelen!! Abonneer je GRATIS op onze kanalen en spéél met ons mee!

Liefs Stefanie & Ronald