Wie wij zijn?

simpelsamenspel - supertof - gezin

Wie wij zijn?

Hey! Supertof dat je geïnteresseerd bent in ons initiatief SimpelSamenSpel dat heeft geleid tot een Speelplatform voor KnetterDrukke ouders, net zoals wijzelf ook zijn! 🙂

Wij zijn Stefanie en Ronald, speels, vol gekke ideeën (vooral Ronald dan hé), maar wij noemen dat creatief ;-). We zijn elkaars maatje, getrouwd en trotse ouders van onze zoontjes Maxim en Floris. SimpelSamenSpel is een ode aan onze kinderen, waarmee we de tijd zo waardevol mogelijk willen doorbrengen. Want tijd kun je nu eenmaal niet sparen.. Herinneringen wel! 

SimpelSamenSpel komt vanuit ons hart. Na het verlies van onze twee prachtige (maar beide bij 23 weken te vroeg geboren) zonen Merijn (+2010) en Stijn (+2011), beloofden we elkaar één ding: wanneer we alsnog papa en mama mogen worden gaan we van de tijd samen met onze kinderen intens genieten. Elke dag gaan we zo waardevol mogelijk invullen!

Dus toen ons gezin ‘compleet’ was, kon het grote genieten beginnen! .. toch? We merkten, net als jij misschien, dat het met de verantwoordelijkheid (en druk) om weer vol voor ons werk te gaan, sociaal actief te zijn en het huishouden te verzorgen, soms best pittig was. Daarnaast moest er genoeg tijd voor onszelf overblijven om te sporten én te ontspannen. Dus onze belofte? Die kwam in het gedrang!

Hoe vullen we elke dag dan tóch zo waardevol mogelijk in? We waren enorm zoekende naar de manier waarop we meer van ons gezin konden gaan genieten. We streefden naar een betere werk & gezinsbalans. Tussen alledaagse drukte en afleidende schermpjes door, wilden, en willen, we er écht voor ze zijn. Met liefde en aandacht meer tijd voor elkaar maken. Hoe maken we onze belofte waar?

Ons initiatief SimpelSamenSpel is hierdoor ‘ontstaan’. We love to play! We uiten onze liefde en aandacht voor onze kinderen door zo vaak mogelijk ‘even’ simpel samen te spelen. Juist ook tussen alledaagse drukte door. De gekste simpelsamenspellen ontstaan; ónder de keukentafel, op het plein, ergens tijdens het wachten tot in de supermarkt! En veelal met de eenvoudige dingen om ons heen. Dat vinden wij écht supertof om te doen!

Kinderen zitten tegenwoordig veel op YouTube. Wij maken content die je met gerust hart aan je kinderen kunt laten zien. We ontwikkelen vol passie waardevolle YouTube formats die leuk en goed voor je kind zijn. we creëren interactie dat kinderen aanzet tot (offline) spelen. En desalniettemin vinden wij het zélf gewoon Supertof om te doen! Trots zijn we dan ook op onze YouTube kanalen: Jet & Jul TV en Supertof! TV. Elke week maken we nieuwe speelvideo’s voor kinderen vanaf 2 tot en met 12 jaar. Met ál onze producten willen we kinderen inspireren én enthousiasmeren! We kunnen onze creativiteit hier hélemaal in kwijt. Hoe fijn is dat??!!

Kortom, we willen, vanuit onze passie en kennis, de kracht van spelen landelijk verspreiden. Onze ambitie is om met álle kinderen van Nederland de directe wereld om ons heen te gaan onderzoeken, ontdekken en zovéél mogelijk simpelsamenspellen met elkaar te verzinnen én te spelen!

Doen jullie met ons mee? Supertof!

Liefs Stefanie & Ronald

Spelen reduceert stress bij kinderen en volwassenen