Vlog

Bloedzuigers vangen!

BLOEDZUIGERS vangen!

“Pap?” “Ja?” “Wat is dat gekke slangetje in het water?” “Gek slangetje?” “Ja, daar!” “Hey, dat is een BLOEDZUIGER! Hoe tof!” “Zullen we die gaan vangen?” “Tuurlijk!” En zo ontstond déze speelvideo op Supertof! TV over het vangen van bloedzuigers en andere beestjes in een simpel beekje in Groesbeek! Check it out!

Supertof! TV | Voor supertoffe Boyz & Girlz die gèk zijn op avontuur!

De speelvideo!

We gingen in het weekend op visite bij vrienden op de camping. Wat we gingen doen? Geen idee nog, maar avonturen genoeg te beleven! Dus schepnetjes en emmertjes lagen preventief achterin de auto 😊. En wat was het warm! Heerlijk lekker door de sloot te banjeren! Floris’ idee grepen we met beide handen aan: emmertje mee, zonnebrandcrème op en gaan. Maar hoe is het om met je blote voeten tussen de bloedzuigers te lopen? Bijten die niet? Je ziet het in de video!

Leuk om te weten!

Kinderen zijn gèk op zelf verzonnen spelletjes en activiteiten. Door te kijken door de ogen van kinderen verplaats ik me in hùn belevingswereld en van daaruit ontstaan activiteiten die aansluiten bij wat zíj willen ontwikkelen. Door nieuwe dingen te ontdekken en te doen, bouwen kinderen zelfvertrouwen op (kijk eens, ík durf een bloedzuiger te vangen!), leren ze omgaan met fouten en, in het geval van deze video, bouwen ze aan kennis van en respect voor de natuur. Hoe mooi is dat!

Ga je mee? Dan gaan we bloedzuigers vangen!

Ronald
www.supertof.tv

Klik hier om je gratis te abonneren op Supertof! TV