Vlog

Lanceerplank maken!

LANCEERPLANK maken!
Samen met Floris ging ik na school op pad. Maxim ging spelen bij een vriendje, en Floris wilde wat met mij doen. Ik had er rekening mee gehouden in mijn agenda (de ene keer kan het de andere keer niet) Na school haalde ik hem op, en zoals altijd komt dan vanzelf weer de vraag: “Pap, wát gaan we doen?”. Ik: “Weet ik nog niet. Jij een idee?”. Floris: “We kunnen naar het bos gaan?”

Supertof! TV | Voor supertoffe boyz & girlz die gèk zijn op avontuur!

De speelvideo!
In de video ga ik op pad met Floris. We zijn in het bos, en proberen vanalles uit. Klimmen, springen, balanceren: we doen maar wat. Heerlijk om even samen te zijn en tijd met elkaar door te brengen! We vinden het vaak heerlijk om in het bos te zijn zonder dat we vooraf al een plan hebben. In de interactie bedenken dat we door het maken van een lanceerplank, of lanceerplatform, een leuke activiteit hebben! Wat is het precies? Hoe kun je het makkelijk maken? En als je erop stampt, wat gebeurt er dan? Kijk de video! 😊

Híer doe ik het voor!
In de eerste plaats geniet ik er net als Floris enorm van om ff met elkaar op pad te zijn en te zien wat er ontstaat. Fijn om even werk en school los te laten en gewoon even te ‘zijn’. Even tijd voor elkaar, en nieuwe dingen onderzoeken: altijd fijn. Voor mij straalt de video dat uit: de boel de boel laten en gewoon even samen. Ik hoop dat de video andere kinderen aanspreekt, en dat ze de volgende keer in het bos zelf een lanceerplank maken! Hoe ver kun jij een graspol lanceren? Risicovol spelen (je kunt wat op je hoofd krijgen), creativiteit ontwikkelen (wat kun je allemaal met twee stukken hout?) en onze band verstevigen doordat we echt even tijd voor elkaar hebben: naast leuk om te doen, ook nog eens goed voor ons allebei!

Hé hoi! Ik ben Ronald, initiatiefnemer van SimpelSamenSpel, trotse papa van Maxim en Floris, en videomaker op Supertof! TV! Kinderen hebben vaak de tofste ideeën en ik geniet met volle teugen van het avontuur dat dat keer op keer oplevert! In mijn video’s zet ik de tofste ideeën van kinderen op het podium zodat íeder kind kan meegenieten. Doe inspiratie op en ga zelf ook lekker op avontuur! Onderzoeken, ontdekken, spelen en bewegen: ik ben (net als kinderen 😉 ) gèk op avontuur! Elke dag iets moois ontdekken: dát is Supertof! TV.
Voor supertoffe boyz & girlz die gèk zijn op avontuur!

Klik hier om je gratis te abonneren op Supertof! TV