Voor Kindcentra

Cursusavond speelbevordering Gastouderland

Voor Kindcentra

Staat Spelen ook binnen jóuw kinderopvang of gastouderbureau centraal?
In samenwerking met ons laat je dit nog eens éxtra aan jouw ouders en medewerkers weten! Al onze producten en diensten bieden jouw pedagogisch medewerkers nog eens een dosis éxtra plezier, samen met de kids! Vanuit de creatieve denktechniek ‘4 ways to play’ geven we op een vernieuwde manier praktische inzichten en tools om de ontwikkeling van kinderen spelenderwijs te bevorderen. Simpel. Handig. En super waardevol!

  • Onze workshop ‘4 ways to play’ waarin pedagogisch medewerkers en of ouders onze denktechniek eigen maken (binnenkort ook via een E-learning beschikbaar);
  • Een inspirerende thema-avond voor ouders en pedagogisch medewerkers over de denktechniek ‘4 Ways to Play!®’. Een handige denktechniek die kinderen motiveert tot gevarieerd spelen. Het is een manier van kijken naar hoe kinderen spelen, en hoe je dat op verschillende manieren kunt stimuleren. Deze avond krijg je praktische handvatten hoe je dat kunt doen en dát helpt direct naar een meer ontspannen lifestyle met jonge kinderen. Want als kinderen lekker spelen, heeft dit dírect effect op de sfeer. En met déze manier van denken valt er áltijd én overal wat te spelen! Juist ook met de simpele dingen om ons heen. Kinderen zijn gék op zelfverzonnen spelletjes! Kortom, na deze avond ervaar je de kracht van spelen en zeuren ze minder om die ene tablet!;)
  • Het Supertof! Speelboek, gebaseerd op onze denktechniek. Een waardevol cadeau voor jouw medewerkers en tevens een praktisch handvat waaruit gevarieerde simpele samenspellen tussen kinderen en medewerkers ontstaan.
  • En.. wat dacht je van een Supertof! Speelevenement voor jullie kinderen, medewerkers en of ouders? Wij vinden ’t écht waanzinnig om de kracht van onze denktechniek ‘4 ways to play’ met jullie te delen!

Onze GRATIS producten voor op jouw opvang:

  • Speel elke week samen met Stefanie, Jet & Jul een nieuw simpelsamenspel via de tablet: Abonneer je GRATIS op ons YouTube kanaal Jet & Jul TV (www.jetenjul.tv) en ontvang elke week inspiratie voor een nieuw simpelsamenspel, geschikt voor kinderen vanaf 2 tot 8 jaar. Zo bied je binnen jullie opvang waardevol schermgebruik aan dat jonge kinderen inspireert, motiveert en aanzet tot (offline) gevarieerd spelen!
  • Welk supertof speel-idee hebben jullie kinderen op de BSO? Abonneer je GRATIS op ons YouTube kanaal Supertof! TV (www.supertof.tv) voor kinderen vanaf 5 tot 12 jaar! Kijk de video’s van Ronald en bedenk welke toffe dingen jullie zélf willen gaan doen. En wie weet een keertje sámen met Ronald? Dat zou supertof zijn! Mail hem met jullie idee en maak op de BSO een Supertof filmpje!
  • Schrijf je als locatie GRATIS in voor onze nieuwsbrief. Daarin vind je tips en waardevolle content voor de nieuwsbrieven aan ouders, die o.a. helpen de ouderbetrokkenheid thuis vergroten!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan even contact met ons op!