Supertof! Speelboek

Supertof! Speelboek

Leuk voor thuis, of als uniek cadeau voor....

“Lóve to Play” Bestel hier jullie éigen Supertof! Speelboek van Jet & Jul!

Bestel júllie speelboek vandaag!

Voorlezen, samen kijken, samen praten.. De tofste simpelsamenspellen komen uit ons boek voort!
Een verzameling van onze tofste simpelsamenspellen, Jet & Jul voorleesverhalen én bijpassende foto-kijkkaarten van simpele dingen die kinderen vrijwel direct thuis herkennen!

“Ik heb de verhalen en simpelsamenspellen vanuit de belevingswereld van mijn kinderen beschreven, en heb daarbij mijn eigen foto’s gebruikt. Kinderen zullen de huis, tuin en keuken materialen herkennen. waardoor ze geïnspireerd raken en zélf ook willen spelen. Ons speelboek staat symbool  voor de liefde die ouders aan hun kinderen geven door simpel samen te spelen. Mijn boek is voor elke ouder die dat ook belangrijk vindt.” Lóve to play, liefs Stefanie.

Supertof! speelboek is voor kinderen van 2 tot 8 jaar:

  • Lees samen een verhaaltje;
  • Kijk en praat over de herkenbare foto’s;
  • Speel jullie éigen simpelsamenspel!

Over de inhoud:
Speel mee met Jet & Jul, fantaseer, geniet, ontdek simpele materialen en máák blije herinneringen! Dit nieuwe speelboek bestaat uit 10 thema’s. Elk thema begint met een voorleesverhaaltje: Jet (6) en Jul (3) nemen je mee op speelavontuur in de directe wereld om je heen! Jet is de grote verstandige ‘super’ zus van haar grappige ‘toffe’ broertje Jul. Samen zijn ze ‘Supertof’! Elk verhaal gaat over een dagelijkse situatie, waaruit een simpelsamenspel ontstaat. Samen met papa en mama komen ze op allerlei leuke speel ideetjes. Spelen is een breed begrip. De simpelsamenspellen zijn daarom veelzijdig en geput vanuit onze denktechniek ‘4 ways to Play’. De 4 speelvarianten zijn gericht op: bewegen, construeren, fantaseren en spelen met regels. Zo blijft spelen afwisselend, is het nooit saai en ben je ook nog eens lekker educatief bezig 😉 Naast verhalen en simpelsamenspellen, staat het boek ook boordevol kijkkaarten waarover je samen kunt praten. Gemaakt met authentieke ‘huis, tuin en keuken’- foto’s van Stefanie en Ronald. Kinderen gaan enthousiast aan je vertellen wat ze op de foto’s zien en herkennen, waarna ze waarschijnlijk ook zélf willen gaan spelen! Supertof, toch? Leg het Supertof! Speelboek op tafel (of op de grond 🙂 ) en kijk wat er gebeurt.

Veel speelplezier!

Stefanie & Ronald

Blader hieronder door het inkijkexemplaar:

Bestel júllie speelboek vandaag!

Als je graag meerdere boeken wil bestellen, kan dat het snelst via onze partner, Het Boekenschap.