Kinderopvang | Onderwijs | Bedrijfsleven

Cursusavond speelbevordering Gastouderland

Kinderopvang | Onderwijs | Bedrijfsleven

Wat is óns simpelsamenspel?

Lezing (met eventueel aansluitende praktische workshop) voor bedrijven, kindcentra of organisaties.
Doelgroep: medewerkers / ouders met jonge kinderen.

In tijden van toenemend schermgebruik en drukke banen willen we meer échte aandacht en tijd besteden aan onze kinderen. Hoe maken we de tijd met onze kinderen extra waardevol?

Om die vraag te kunnen beantwoorden moeten we eerst de leefwereld van onze jonge kinderen begrijpen. Hoe kijken kinderen om zich heen? Mentaliseer, speel in op de behoeften van het kind en maak vanuit daar nóg meer verbinding. Ik geef ouders een kijkje door de creatieve ogen van kinderen en inzichten hoe je hun ontwikkelingsproces met de meest simpele dingen éxtra kunt stimuleren.  Aan de hand van mijn  ‘4 Ways to Play’ speelmethode deel ik kennis, inzichten en praktische tips wat je kunt doen.

Klik hier voor een voorbeeld dat we samen met Steven Pont organiseerden, of voor Gastouderland.

Praktische workshop ‘Speelmethode: 4 Ways to Play’.
Doelgroep: pedagogische professionals en medewerkers / ouders met jonge kinderen.

Een kijkje door de creatieve ogen van kinderen. Hoe kijken zij om zich heen? Alles is Speelgoed!’
Een praktische, waardevolle maar ook leuke workshop waarin we vanuit onze speelmethode op 4 verschillende manieren met simpele materialen gaan spelen. Leer meer kijken door de creatieve ogen van kinderen!

Speelevenement
Samen spelen is Supertof!
Ouders en/of medewerkers spelen sámen met hun kinderen aan de hand van de ‘4 Ways to Play’- speelmethode. Met simpele materialen hebben ouders en kinderen sámen heel veel lol! We zetten de boel op z’n kop! 🙂 Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje en check deze video: klik hier.

We kijken terug op mooie samenwerkingen met organisaties zoals de GGD, Spel aan Huis, Radboud ziekenhuis, de Nederlandse Bibliotheek, KION, Gastouderland, verschillende kindcentra en basisscholen. Klik hier voor meer informatie over onze partnerships. Vragen? Neem dan contact met ons op.

Speelevenement-SimpelSamenSpel

SimpelSamenSpel werkt met CRKBO geregistreed docenten