Kinderopvang | Onderwijs | Bedrijfsleven

Cursusavond speelbevordering Gastouderland

Kinderopvang | Onderwijs | Bedrijfsleven

Wat is óns simpelsamenspel?

Lezing met aansluitende workshop
‘Een kijkje door de creatieve ogen van kinderen. Hoe kijken zij om zich heen? Alles is Speelgoed!’
Geïnspireerd door de pedagogiek van Reggio Emilia verdiepen we ons in het begrip creativiteit en het belang van spel op de ontwikkeling van (jonge) kinderen. Hoe kijken kinderen om zich heen? Mentaliseer, speel in op de behoeften van het kind en maak vanuit daar nóg meer verbinding. Ik geef je een kijkje door de creatieve ogen van (jouw) kinderen en inzichten hoe je hun ontwikkelingsproces met de meest simpele dingen éxtra kunt stimuleren.  Aan de hand van mijn  ‘4 Ways to Play’ speelmethode deel ik kennis, inzichten en praktische tips wat je kunt doen.

Klik hier voor een voorbeeld dat we samen met Steven Pont organiseerden, of voor Gastouderland.

Praktische workshop
‘Speelmethode: 4 Ways to Play’.
Hoe kijken kinderen om zich heen? Alles is speelgoed! Leer meer kijken door de creatieve ogen van kinderen en maak vanuit daar nog meer verbinding. Een praktische, waardevolle maar ook leuke workshop waarin we vanuit onze speelmethode op 4 verschillende manieren met simpele materialen gaan spelen

Online Thema-maand over Spelen met simpele materialen
Een online programma voor kinderen en ouders waarin we elke week sámen met simpele materialen gaan spelen. Sámen gaan we spelen en ontdekken! Je doet inzichten op, werkt aan onderlinge interactie, en hebt veel lol samen!

Speelevenement
Samen spelen is Supertof!
Sámen spelen we aan de hand van de ‘4 Ways to Play- speelmethode’ met kinderen, ouders en/of medewerkers met simpele materialen en zetten we de boel op z’n kop! Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje en check deze video: klik hier.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Speelevenement-SimpelSamenSpel

SimpelSamenSpel werkt met CRKBO geregistreed docenten

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly