Kindcentra | Onderwijs | Bedrijfsleven

Cursusavond speelbevordering Gastouderland

Kindcentra | Onderwijs | Bedrijfsleven

Wat is óns simpelsamenspel?

Voor kindcentra, scholen en bedrijven waarvoor kind, ouder & medewerker centraal staan.
Organiseer een unieke bijeenkomst voor ouders en/of medewerkers!

Energiek – praktisch – uniek!
Verbinden – leren – inspireren!

Optie 1 : Lezing/ Storytelling /Ouderavond
Hoe stimuleer ik (offline) creatief spel, waarna ze zélf lekker verder spelen?
Vanuit ons SimpelSamenSpel initiatief verspreiden we graag de waarde en kracht van een simpel samenspel.  Aan de hand van onze ‘4 Ways to Play’ speelmethode delen we kennis, inzichten, inspiratie en praktische tips wat je met de simpele dingen om je heen kunt doen.
Klik hier voor een voorbeeld dat we samen met Steven Pont organiseerden, of voor Gastouderland.

Optie 2 : Praktische workshop ‘4 Ways to Play’
Hoe kijken kinderen om zich heen? Alles is speelgoed! Leer meer kijken door de creatieve ogen van kinderen en maak vanuit daar nog meer verbinding. Een praktische, waardevolle maar ook leuke workshop waarin we vanuit onze speelmethode op 4 verschillende manieren met simpele materialen gaan spelen

Optie 3 : Advies/Lezing Educatief Partnerschap & Lerende Organisatie (HRM)
Als maatschappelijk initiatief staat impact en toegevoegde waarde altijd op plaats één. Ronald, als partner van Stefanie, zet zijn professionele achtergrond daarom in voor scholen en instellingen die zich afvragen hoe zij beter invulling kunnen geven aan educatief partnerschap, en ouderbetrokkenheid in het bijzonder. Als organisatieveranderaar (HR), manager en onderwijsspecialist helpt hij scholen, ouders en kinderen graag verder waar hij kan. Waarom? Omdat het bijdraagt aan een optimaal leer-, presteer- en ontwikkelklimaat voor de maatschappij van morgen. En dát draagt weer bij aan gezins(levens!)geluk. Een inspirerende bijeenkomst met praktische tips gegarandeerd. Meer weten? Bel dan even met SimpelSamenSpel.

Optie 4 : Supertoffe Themamaand SimpelSamenSpel
Een online programma voor kinderen en ouders waarin we elke week sámen met simpele materialen gaan spelen. Je doet inzichten op, werkt aan onderlinge interactie, en hebt veel lol samen! Meer informatie? Neem dan contact met ons op
Zo ziet dat er dan ongeveer uit!

Optie 4 : Sámen Spelen?
Sámen spelen we met kinderen, ouders en/of medewerkers op verschillende manieren met simpele materialen en zetten we de boel op z’n kop! Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje en check deze video: klik hier.

Zin in? Neem dan even contact met ons op.

Speelevenement-SimpelSamenSpel

SimpelSamenSpel werkt met CRKBO geregistreed docenten

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly