Jet & Jul TV

Jet & Jul TV

Elke zondag een nieuwe speelvideo!

Hi! Ik ben Stefanie, videomaker en presentator op Jet & Jul TV.                  Stefanie Bouwels : Jet en Jul TV
Ik word ontzettend blij van spelende kinderen en vind het supertof om daar voor te schrijven en speelvideo’s te maken! Van hun twinkelende oogjes geniet ik met volle teugen en raak vaak geïnspireerd door hun creatieve, speelse bril. Vanuit de speelmethode ‘4 ways to play’ ontstaan steeds simpele samenspellen, waarna ze ook weer lekker zelf spelen.
In Jet & Jul TV zet ik de speelideeën van (mijn) kinderen op een podium. Ook wil ik heel graag de speelse ideeën van jou en jouw kind(eren) op een podium zetten. Zo inspireren we elkaar met nieuwe, simpele activiteiten die we thuis kunnen doen én hebben we voor onze kinderen weer een supertoffe speelvideo!

Speel mee met Jet & Jul door foto’s en korte video(s) naar mij te sturen over júllie simpelsamenspel! Stuur dit naar brievenbus@jetenjul.tv 
(Tip:gebruik voor grote bestanden wetransfer.com.)

 

Klik hier om je te gratis te abonneren op Jet & Jul TV !

“Love to Play” met Jet & Jul TV!
Simpele samenspellen voor kinderen van 2 – 8 jaar, én hun ouders.

  • Ontdek samen met Stefanie, Jet & Jul een nieuw simpelsamenspel!
  • Kijk, luister en speel lekker mee!
  • Elke zondagochtend een nieuwe speelvideo.

Omschrijving Jet & Jul Speelvideo’s:

Elke week vertelt Stefanie, samen met haar speelkindjes Jet & Jul, een nieuw simpelsamenspel. Ze onderzoeken simpele materialen en gaan op speelavontuur in de directe wereld om hen heen! Het format is afgestemd op de belevingswereld van jonge kinderen, lokt interactie uit, geeft nieuwe speelinspiratie wat je (samen) kunt doen en activeert kinderen. Spelen jullie mee? Supertof!

Klik hier om je te gratis te abonneren op Jet & Jul TV

 

Benieuwd naar hoe Jet & Jul zijn ontstaan? Check hieronder het filmpje: