Supertof! TV

Supertof! TV

Altijd wat leuks te dóen!

Hé hoi! Ik ben Ronald, initiatiefnemer van SimpelSamenSpel, de trotse papa van Maxim en Floris, en naast Jet & Jul TV óók videomaker op mijn eigen kanaal Supertof! TV! Kinderen hebben vaak de tofste ideeën en ik geniet met volle teugen van het avontuur dat dat keer op keer oplevert! In de video’s zet ik de ideeën van kinderen op een podium zodat ieder kind kan meegenieten en inspiratie opdoet om ook zélf op avontuur te gaan. Onderzoeken, ontdekken, spelen en bewegen: ik ben, net als kinderen, gèk op avontuur! Er is zoveel moois te ontdekken: dát is Supertof! TV. Voor supertoffe boyz & girlz die gèk zijn op avontuur! Heeft jouw kind een supertof idee om samen te doen? Mail me het idee naar ronald@supertof.tv en wie weet kunnen we er dan sámen een Supertoffe video van maken!

Klik hier om je gratis te abonneren op Supertof! TV 

Supertof! TV
Video’s, speciaal voor supertoffe kinderen van 5 t/m 12 jaar.

  • Samen met Ronald gaat je kind supertoffe dingen doen!
  • Ronald gaat ontdekken, onderzoeken en is steeds op zoek naar nieuwe toffe dingen om te doen.
  • Nieuwe interesses worden aangewakkerd.
  • Kijk, luister en speel lekker mee!

De ontwikkelde content is kidsproof, afgestemd op de belevingswereld van kinderen.
Wat je ziet inspireert, enthousiasmeert kinderen en wakkert nieuwe interesses aan. Ronald vindt het zélf ook Supertof om te doen!

Omschrijving Supertof! Video’s 
Wat voor iets mafs verzint Ronald nu weer om te doen? Vol energie onderzoekt en ontdekt hij supertoffe dingen die je kunt doen. Speel je met hem mee? Of heb je zélf een supertof idee om samen met Ronald te doen? Dat doet ie het liefst! Laat het hem weten en wie weet kom jij dan op Supertof! TV!

Supertof! Speelfilms – toffe uitjes met het hele gezin!
Ronald neemt zijn gezin (Stefanie, Maxim en Floris) graag mee op speelavontuur.  Ze stappen in zijn turbo. It’s time to play! Wat gaan ze dit keer doen? Kijk en speel met ze mee!

Klik hier om je gratis te abonneren op Supertof! TV 

Benieuwd naar wat een lanceerplank is? Check hieronder een speelvideo van Supertof! TV: