Blog

Speel mee met Jet & Jul!

19 november – Rubriek kidsproof.nl

Dit YouTubekanaal, gemaakt door Stefanie & Ronald Bouwels van SimpelSamenSpel.nl is speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Er verschijnt elke week een nieuwe speelvideo die je je kind met een gerust hart kunt laten zien en die motiveert tot zélf spelen!

Kijken jouw kinderen naar filmpjes op YouTube? Dan weet je dat er veel content is die niet geschikt is voor je kind. Gelukkig is er ook HEEL VEEL MOOIS te vinden! Ken je Jet & Jul al? Hierop kun je leuke én waardevolle YouTube video’s, speciaal gemaakt voor kinderen, zien!
Deze maand hebben we bij Kidsproof weer vier toffe speelvideo’s voor je!

1. Blikken gooien!
2. Brooddeeg kneden!
3. Klapbesjes rijgen!
4. Bal stuiteren!

De video’s zijn voor kinderen herkenbaar, en vol activiteiten die ze zélf gelijk ook thuis kunnen doen. Aan de hand van de handige speelmethode, ‘4 ways to play!’ neemt Stefanie je kinderen mee in de wereld van Jet & Jul. Abonneer je gratis op SimpelSamenSpel.TV! Kijk, luister en speel mee!

1. Blikken gooien
Deze speelvideo gaat over het simpelsamenspel ‘Blikken gooien’. Dit heb je er voor nodig: blikken, bekertjes, andere dingen die je kunt stapelen, en een bal!

2. Brooddeeg kneden
Deze speelvideo gaat over het simpelsamenspel ‘Brooddeeg kneden’. Dit heb je er voor nodig: Eén of twee sneetjes brood, een schaal en een beetje water.

3. Klapbesjes rijgen: Deze speelvideo gaat over het simpelsamenspel ‘Klapbesjes rijgen’. Heb jij al van die witte klapbesjes in de struiken gevonden? Je kunt er heel leuk mee spelen!

4. Bal stuiteren
Deze speelvideo gaat over het simpelsamenspel ‘Bal stuiteren’. Hoe vaak kan jij een bal laten stuiteren?

?

Lees hier meer over het initiatief SimpelSamenSpel