Commissie van aanbeveling

Commissie van aanbeveling

Ontzettend trots! Onderstaande scharen zich achter SimpelSamenSpel!
Bedankt voor jullie steun, het meedenken en  de aanbeveling!

  • Cathy Spierenburg, Voorzitter Griffeljury CNPB |
    Voormalig netmanager NPO Zappelin | Oprichter MyBookBuddy

“SimpelSamenSpel geeft op eigentijdse wijze inzicht in de kracht en waarde van spelen met oog voor de leef-en belevingswereld van de doelgroep. De moderne multimediale aanpak sluit goed aan bij de belangstelling van kinderen en hun ouders. De verwerkingsactiviteiten zijn inspirerend en uitvoerbaar door de voorgestelde materialen die binnen ieders handbereik liggen. Een mooi initiatief dat naar meer smaakt”.

  • Arjan Smit – Sesamstraat Acteur en cabaretier

“Echt een geweldige nieuwe manier om opnieuw te ontdekken wat spel kan doen. De fantasie is onbegrensd en geeft zoveel plezier! Goed bezig Stefanie en Ronald!”

  • LerendBrein – Drs. Berrie Gerrits, Specialist Aandacht en Concentratie, psycholoog-psychotherapeut BIG

“Als je in de wereld van Jet & Jul stapt ben je vooral aan het genieten met je kind. Hoe fantastisch is het dat je ondertussen ongemerkt een waardevolle bijdrage levert aan de ontwikkeling van het kinderbrein! Een warm welkom voor dit aansprekende doordachte  initiatief in tijden van toenemend schermgebruik.”

  • Radboud UMC Prinses Amalia Kinderziekenhuis – Prof. Dr. Cees Noordam, Directeur en Hoogleraar Kindergeneeskunde

“Een waardevol initiatief voor íedere ouder en elk kind, voortkomend uit het authentieke verhaal van Stefanie & Ronald dat in ons ziekenhuis is ontstaan.”

  • Radboud Universiteit – Prof. Dr. Jan Derksen, Hoogleraar klinische psychologie en psychotherapie

“Belangrijk maatschappelijk initiatief dat directe waarde toevoegt voor kinderen en jonge ouders. Zéker ook relevant inzetbaar voor psychologen en therapeuten.”

  • Sage Partners International – MR. Hugo van der Zee, voormalig bestuursvoorzitter Deloitte&Touche

“Belangrijk initiatief dat ook door de grote organisaties en overheden van deze wereld gesteund en gefaciliteerd moet worden. Het raakt thematieken waar we in het bedrijfsleven hinder van ondervinden, en lost die (mede) op”

  • TaskVentures – Drs. Hans ScholtenManaging Partner

“Voor veel ouders met jonge kinderen een absoluut waardevolle oplossing voor dagelijkse beslommeringen. Vooral ook het feit dat Ronald en Stefanie kinderen begeleiden in het leren omgaan met emoties door middel van spel maakt het waardevol voor hun ontwikkeling.”