Gastouders

Stefanie Bouwels Lezing

Gastouders

Als (gast)ouder weet je dat spelen belangrijk is voor de ontwikkeling van elk kind. Spelenderwijs stuur je de kinderen in hun ontwikkeling. Elke dag weer.

Gastouder: een prachtig vak!

Gastouder ben je niet zomaar. Je hebt passie voor je werk. Je geniet van twinkelende oogjes. En je bent een professional.
Elke dag weer vertrouwen ouders én kinderen op de aandacht, liefde en zorg jíj ze biedt.

Ook werk je zelfstandig. Je zoekt naar manieren om jezelf te onderscheiden. En je professie te ontwikkelen. Je neemt je vak serieus.

SimpelSamenSpel is er voor jóu. We bieden je producten die je in de praktijk direct kunt inzetten, een plek om jezelf te ontwikkelen én een plek om te verbinden met andere gastouders.

Leuk om kennis te maken! Wij zijn Stefanie en Ronald. Hoe heet jij?

Dit hebben we voor je!

De speelmethode ‘4 Ways to Play’ geeft nieuwe inzichten hoe je gevarieerd spelen éxtra kunt motiveren. Overal. Binnen-, buitenshuis en met de simpelste materialen om je heen. Super handig en waardevol! Met deze manier van denken heb je altijd wat te doen! En onderscheid jij jezelf als een echte pedagogische professional.

Onze simpele samenspellen kun je direct met kinderen doen en altijd met de simpele materialen om je heen. Het vergt dus minimale tot geen voorbereidingstijd.

Je verkrijgt door onze speelproducten inzichten hoe je de speelmethode ‘4 ways to play’in de praktijk kunt toepassen:

  • Elke week GRATIS een nieuwe speelvideo op Jet & Jul TV, gebaseerd op onze speelmethode. Kijk samen met de kinderen een nieuw simpel samenspel en speel lekker mee!
  • Onze GRATIS speelkaarten; elke kaart bevat 4 simpele samenspellen. Speel samen met de kinderen vanuit de speelmethode ‘4 Ways to Play’ met 1 simpel materiaal!
  • Het Supertof! speelboek boordevol gevarieerde simpele samenspellen en kijkkaarten (leg dát maar eens op tafel!).

SimpelSamenSpel Leerplein!

Speciaal voor jou als gastouder ontwikkelen we momenteel een uniek leerplein! Een handig platform met een doelgerichte e-learning, en volop tips en nuttige informatie.

Binnenkort vind je hier:

  • Een unieke, korte en krachtige E-e-learning over de speelmethode ‘4 Ways to Play’ en de waarde van gevarieerd spelen;
  • Informatie over onze nieuwe, praktische workshop ‘4 Ways to Play’. We komen langs op jóuw bijeenkomst waarin we ervaringen uitwisselen en sámen oefenen met de speelmethode. Krijg praktische handvatten en ervaar hoe je met simpele materialen gevarieerd spelen bevordert!
  • Informatie over onze inspirerende thema-avond ‘de kracht van spelen en digitalisering’: Hoe ga je om met schermgebruik? Welke invloed heeft dat op het speelgedrag van kinderen? Hoe stimuleer je creatieve vaardigheden bij kinderen door gevarieerd spelen éxtra te motiveren? Kortom, een avond boordevol nieuwe inzichten en praktische tips die je thuis direct kunt toepassen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cursusavond speelbevordering Gastouderland
SimpelSamenSpel werkt met CRKBO geregistreed docenten

SimpelSamenSpel werkt met geregistreerde docenten en sprekers. Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs