Media

Radio Nijmegen SimpelSamenSpel

Media

Samen onze impact vergroten

SimpelSamenSpel staat open voor samenwerkingen met uitgeverijen en mediapartijen. Belangrijkste doelen zijn het vergroten van de maatschappelijke impact, en het bouwen aan een duurzame organisatie.

Uitgeverijen

Productontwikkeling
Graag komen we in contact om te onderzoeken in welke mate toekomstbestendige samenwerkingen vormgegeven kunnen worden. Zo liggen er nog verschillende productidee├źn, boekconcepten en producties te wachten op doorontwikkeling. Bent u geinteresseerd in wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen? Dan spreken we u graag.

Televisie, kranten, magazines

Relevante TV formats
Direct gelieerd aan het bereiken van onze missie en visie is relevante awareness. SimpelSamenSpel heeft interessante televisieformats ontwikkeld die voor een grote doelgroep interessant zijn en wil deze graag voor het voetlicht van TV productiemaatschappijen en zenders brengen. Bent u geinteresseerd? Dan komen we graag in contact.

Expertblogs
Daarnaast bieden we de mogelijkheid om in uw magazine of krant op te treden als expert. Dit kan zijn op het gebied van opvoeding (spelenderwijs leren en creatief opvoeden specifiek), onderwijspsychologie (educatief partnerschap en ouderbetrokkenheid specifiek), communicatiewetenschap en creativiteitsmanagement. Kunnen wij ├║w doelgroep met onze kennis helpen of inspireren? Dan horen we graag van u.