Media

Stefanie Cursus Gastouderland

Interactieve cursus Speelbevordering Gastouderland

Op zaterdag 8 september verzorgden we voor Gastouderland een interactieve cursus over de kracht van spelen in de ontwikkeling van kinderen. Gastouders zijn als vanzelfsprekend van groot belang in de opvoeding, ze vangen immers veel en vaak kinderen op in de belangrijkste jaren van hun ontwikkeling. Weet van en ervaring met een veilig ‘thuis’, een goed speel- en ontwikkelklimaat, en de waardevolle inzet van schermen zijn daartoe van groot belang.

Mooi om te zien hoeveel ervaring er in deze beroepsgroep zit, hoe Gastouderland dat faciliteert en hoe iedereen open staat voor nieuwe inzichten en kennis! Bedankt voor de openheid en fijne dynamiek! We kijken terug op een waardevolle ochtend!

Hieronder enkele reacties van deelnemers die we natuurlijk heel graag delen 🙂 Bedankt daarvoor! Liefs Stefanie

  • “Zóóó de spijker op z’n kop! Ik hoop van harte dat jullie visie snel bij alle gastouders en gezinnen in Nederland komt. Dan wordt de wereld, vooral voor de kinderen, vast een stuk mooier.”
  • “Wat een duidelijke presentatie. Veel herkenbare vraagstukken, op een super manier besproken. Ik ga het boek gebruiken om nog ‘beter’ te spelen met de lieve kids waarvoor ik mag zorgen. Wat een mooie ochtend!”
  • “Wat leuk om jullie in het echt te ontmoeten! Het Speelboek gaat mee naar mijn opvang voor éxtra aandacht en spelplezier. We gaan voor nóg meer spelen! Dankjewel!”

 

Cursusavond speelbevordering Gastouderland