Media

LodiBlogt over Jet&Jul!

Op de Lifestyle blog Lodi Blogt verscheen vandaag een leuk artikel over Jet & Jul van SimpelSamenSpel. Hartstikke leuk om te zien Lodi!

Benieuwd naar het originele artikel? Kijk dan even hier!


MAAK KENNIS MET JET & JUL OP YOUTUBE: EEN INSPIREREND PLATFORM VOOR KINDEREN VAN 2 – 8

Maak jij je ook wel eens druk om de schermtijd van de kinderen? En is het programma wat ze kijken wel goed voor ze? Maak kennis met Jet & Jul op YouTube: een inspirerend platform voor kinderen van 2-8 jaar. Dan kijken ze in ieder geval iets goeds.

 

Dat stemmetje in je hoofd

Kennen we niet allemaal de zorgen over het vele schermgebruik van ons kind en de discussie daarover. Ik denk dat we allemaal wel eens dat stemmetje in ons hoofd horen, dat zich afvraagt wat de effecten van al dat schermgebruik zijn. Maar wat als ze nu iets kijken, wat niet verkeerd is voor kinderen om naar te kijken?

Maak kennis met Jet & Jul!

Kinderen kijken veel naar YouTube, maar als ouder vraag je je regelmatig af of wat ze zien wel goed is voor je kind. Jet & Jul TV is een uniek YouTube-kanaal dat ouders en kinderen voedt met inspiratie om zelf aan de slag te gaan. In korte video’s neemt Stefanie Bouwels, professioneel life- & speelcoach bij SimpelSamenSpel, de kinderen spelenderwijs mee op avontuur. Op verantwoorde wijze en vanuit haar unieke, zelfontwikkelde denktechniek: 4 ways to play.

De denktechniek 4 Ways to play stimuleert kinderen om weer te gaan spelen. Deze denktechniek helpt je naar een meer ontspannen lifestyle met jonge kinderen. Want als je kinderen lekker spelen, heeft dit een direct effect op de sfeer in huis. En met déze manier van denken valt er áltijd wat te spelen!

Jet & Jul TV

4 ways to play zorgt voor:

  • Even tijd voor jezelf.
  • Méér gezelligheid in huis, in de auto, in het restaurant of op weg naar de supermarkt
  • Een gezonde ontwikkeling voor je kind: creativiteit, zelfredzaamheid en positiviteit
  • Geen duur speelgoed meer nodig (bijna álles is speelgoed!)
  • Minder gezeur om telefoon en de ipad
  • Een goede band met je kind
  • En weer opgeladen naar je werk!

Elke zondagochtend een nieuw simpelsamenspel met Stefanie en haar speelkindjes Jet & Jul. De ontwikkelde content is kidsproof, afgestemd op de belevingswereld van (jonge) kinderen ( 2-8 jarigen). Wat je ziet inspireert, enthousiasmeert kinderen en zet aan tot offline spelen. Abonneer je hier direct op SimpelSamenSpel TV en krijg elke zondag frisse, laagdrempelige speelideeën voor jou en je kinderen. Gratis en voor niets.

Bekijk hier de video waarin 4 ways to play centraal staan:

Wie zitten er achter Jet & Jul?

Het YouTubekanaal van Jet & Jul valt onder de paraplu van SimpelSamenSpel: een initiatief van Ronald en Stefanie Bouwels. Stefanie en Ronald hebben een achtergrond in spelenderwijs onderwijs en kinderopvang, en ontwikkelden een handige denktechniek die kinderen motiveert tot gevarieerd spelen. Op basis van deze denktechniek ontwikkelen ze allerlei producten en diensten voor ouders en kinderen die gaan over spelen. Zo is er nu het Speelboek Supertof! en gratis waardevolle YouTubekanalen voor kinderen.

Stefanie Bouwels, initiatiefneemster van SimpelSamenSpel, content-, productontwikkelaar, life- & speelcoach en auteur van het speelboek Supertof!

Ronald Bouwels,  initiatiefnemer van SimpelSamenSpel: leer- en methodeontwikkelaar | consultant en ontwikkelaar van edutainment, presentator en spreker over de waarde en kracht van SimpelSamenSpel.