Media

Vakblad VROEG over Jet & Jul TV

Vakblad VROEG, Kennisplatform voor het jonge kind, schreef een mooi artikel over Jet & Jul TV! Wat een eer!

Bekijk hier het originele bericht!

Jet & Jul TV neemt kinderen spelenderwijs mee op avontuur

Jet & Jul TV is een uniek YouTube-kanaal dat ouders en kinderen voedt met inspiratie om zelf aan de slag te gaan. In korte video’s neemt Stefanie Bouwels, professioneel life- & speelcoach, de kinderen spelenderwijs mee op avontuur. Speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

Elke ouder kent de zorgen over het vele schermgebruik van zijn kind en de (soms heftige) discussie daarover. Jet & Jul TV beoogt daar verandering in te brengen. Het spelen gebeurt op verantwoorde wijze vanuit 4 ways to play. Deze zelfontwikkelde denktechniek. stimuleert kinderen om weer te gaan spelen en helpt ouders om toe te werken naar een meer ontspannen lifestyle met jonge kinderen.

Bekijk de video waarin 4 ways to play centraal staan >

De speelaanpak zorgt voor

  • Méér tijd voor ouders zelf
  • Méér gezelligheid in huis, in de auto, in het restaurant of op weg naar de supermarkt
  • Een gezonde ontwikkeling voor het kind: creativiteit, zelfredzaamheid en positiviteit
  • Geen duur speelgoed meer nodig (bijna álles is speelgoed!)
  • Minder gezeur om telefoon en de ipad
  • Een goede band met je kind

Abonneren

Elke zondagochtend staat een nieuw simpelsamenspel met Stefanie en haar speelkindjes Jet & Jul online. De ontwikkelde content is kidsproof, afgestemd op de belevingswereld van (jonge) kinderen. Wat je ziet inspireert, enthousiasmeert kinderen en zet aan tot offline spelen. Abonneer je via YouTube op het kanaal van Jet & Jul TV en je krijgt elke zondag frisse, laagdrempelige speelideeën voor jou en je kinderen. Gratis en voor niets.

Abonneren op Jet & Jul TV >

SimpelSamenSpel

Het YouTubekanaal Jet & Jul TV valt onder de paraplu van SimpelSamenSpel: een initiatief van Ronald en Stefanie Bouwels. Stefanie en Ronald hebben een achtergrond in spelenderwijs onderwijs en kinderopvang, en ontwikkelden een handige denktechniek die kinderen motiveert tot gevarieerd spelen.

Lees meer over de persoonlijke en profesionele achtergrond van Ronald en Stefanie > 

 

Bron: Vakblad VROEG