Voor Basisscholen

Voor Basisscholen

Staat Spelenderwijs leren ook binnen jóuw school centraal? 
In samenwerking met ons laat je dit nog eens éxtra aan jouw ouders en team weten! Al onze producten en diensten bieden jouw leerkrachten ook nog eens een dosis éxtra plezier, samen met de kids!

  • Onze workshop ‘4 ways to play’ waarin docenten en of ouders onze denktechniek eigen maken (binnenkort ook via een E-learning beschikbaar);
  • Een inspirerende thema-avond voor ouders en docenten over de denktechniek ‘4 Ways to Play!®’. Een handige denktechniek die kinderen motiveert tot gevarieerd spelen. Het is een manier van kijken naar hoe kinderen spelen, en hoe je dat op verschillende manieren kunt stimuleren. Deze avond krijg je praktische handvatten hoe je dat kunt doen en dát helpt direct naar een meer ontspannen lifestyle met jonge kinderen. Want als kinderen lekker spelen, heeft dit dírect effect op de sfeer. En met déze manier van denken valt er áltijd én overal wat te spelen! Juist ook met de simpele dingen om ons heen. Kinderen zijn gék op zelfverzonnen spelletjes! Kortom, na deze avond ervaar je de kracht van spelen en zeuren ze minder om die ene tablet!;)
  • Het Supertof! Speelboek, gebaseerd op onze denktechniek. Een waardevol cadeau voor medewerkers en tevens een praktisch handvat waaruit gevarieerde simpele samenspellen in de onderbouw ontstaan..
  • En.. wat dacht je van een Supertof! Speelevenement voor jullie kinderen, docenten en of ouders? Wij vinden ‘t écht waanzinnig om de kracht van onze denktechniek ‘4 ways to play’ met jullie te delen!
  • Schrijf je als locatie GRATIS in voor onze nieuwsbrief. Daarin vind je tips en waardevolle content voor de nieuwsbrieven aan ouders, die o.a. helpen de ouderbetrokkenheid thuis vergroten!

Maak van het fruit eten een nóg waardevoller moment: 

  • Abonneer je GRATIS op ons YouTube kanaal Jet & Jul TV (www.jetenjul.tv) en ontvang elke week een nieuw simpelsamenspel voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Bied binnen jullie school waardevol schermgebruik aan dat jonge kinderen inspireert, motiveert en aanzet tot (offline) gevarieerd spelen!
  • Abonneer je GRATIS op ons YouTube kanaal Supertof! TV (www.supertof.tv) en ontvang elke week een nieuwe speelvideo voor kinderen vanaf 5 tot 12 jaar. Bied binnen jullie midden- & bovenbouw waardevol schermgebruik aan dat kinderen inspireert, motiveert en aanzet tot (offline) gevarieerd spelen! Welke toffe dingen vinden jullie zélf leuk om te doen? Mail Ronald met jullie idee en wie weet komt hij wel met jullie klas een Supertof filmpje maken! Hoe gaaf?!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan even contact met ons op!

* N.b. We zelf hebben voor de klas gestaan. Klik hier als je meer wil weten over onze achtergrond.