Onze Speelmerken

Onze Speelmerken

"Daar ga je van spelen!"

Vanuit onderstaande gloednieuwe speelmerken ontwikkelen we educatieve TV formats, producten en diensten die kinderen inspireren, enthousiasmeren en aanzetten tot spelen.

SimpelSamenSpel® | ❤ 2 play!® 

SimpelSamenSpel is de bedrijfsmatige ‘paraplu’ van ons initiatief. SimpelSamenSpel adviseert, ontwikkelt waardevolle TV formats voor kinderen en produceert ook zelf speelvideo’s. SimpelSamenSpel is uitgever van ons éigen gloednieuwe Speelboek Supertof! Vanuit passie en expertises verzorgen we o.a. lezingen, storytellingen, speelevenementen en workshops. SimpelSamenSpel heeft een eigen unieke speelmethode ontwikkeld met praktische speelkaarten en een e-learning over Speelbevordering. Onze producten en diensten komen daaruit voort en bevorderen gevarieerd spelen en de interactie tussen kind en ouder/verzorger.

❤ 2 play! is onze slogan, en ons persoonlijke credo! Hieruit zijn onze 2 speelmerken ontstaan:

Jet & Jul®
Met ons merk Jet&Jul ontwikkelen we leuke, waardevolle producten en diensten voor kinderen van 0 t/m 7 jaar én hun ouders. Herkenbare elementen zijn de unieke speelpoppetjes Jet (6 jaar) en Jul (3 jaar), het Jet & Jul logo en natuurlijk Stefanie als verhalenverteller! Jet & Jul zijn de eerst getekende poppetjes van onze zoon Maxim (toen 4 jaar oud) en staan symbool voor een blije, speelse kindontwikkeling en ouderliefde. Klik hier voor meer informatie over ‘de geboorte’ van Jet & Jul.

Supertof!®
Met ons merk Supertof! ontwikkelen we met name leuke, edutaining producten en diensten voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Het Supertof! logo symboliseert de energie en blijdschap die Ronald en kinderen door te spelen voelen. Andere herkenbare elementen zijn Ronald als presentator en maatje van álle toffe kids en zijn old-skool witte Renault 5 GT Turbo. Klik hier voor meer informatie over Ronald’s verhaal achter de witte turbo.

De 2 speelmerken hebben een op delen overlappende huisstijl. Logisch en makkelijk is het dat als kinderen opgroeien, ze meegroeien van de simpelsamenspellen met Stefanie en Jet&Jul , naar de Supertof! speelideeën van Ronald!

Wil je iets vragen, of heb je een goed idee? Neem dan gerust even contact met ons op.