Persbericht | SimpelSamenSpel TV voor thuis

Persbericht | SimpelSamenSpel TV voor thuis

Strijd om de Ipad?
Dankzij SimpelSamenSpel TV op YouTube is het snel weer gezellig

Elke ouder kent de zorgen over het vele schermgebruik van zijn kind en de (soms heftige) discussie daarover. We voelen ons allemaal wel eens schuldig dat we te weinig echte aandacht en tijd besteden aan onze kinderen. We kennen ook allemaal dat stemmetje in ons hoofd dat zich afvraagt wat de effecten van al dat schermgebruik zijn. Vrijwel elke ouder worstelt hiermee. Het goede nieuws is… je hebt helemaal niks nodig om hier verandering in te brengen.

MAAK KENNIS MET SIMPELSAMENSPEL TV

Kinderen kijken veel naar YouTube, maar als ouder vraag je je regelmatig af of wat ze zien wel goed is voor je kind. SimpelSamenSpel TV is een uniek YouTube-kanaal dat ouders en kinderen voedt met inspiratie om zelf aan de slag te gaan. In korte video’s neemt Stefanie Bouwels, professioneel life- & speelcoach bij SimpelSamenSpel, de kinderen spelenderwijs mee op avontuur. Op verantwoorde wijze en vanuit haar unieke, zelfontwikkelde denktechniek: 4 ways to play. Speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

De denktechniek 4 Ways to play stimuleert kinderen om weer te gaan spelen. Deze denktechniek helpt je naar een meer ontspannen lifestyle met jonge kinderen. Want als je kinderen lekker spelen, heeft dit een direct effect op de sfeer in huis. En met déze manier van denken valt er áltijd wat te spelen!

4 WAYS TO PLAY ZORGT VOOR:

  • Méér tijd voor jezelf (en je koffie)
  • Méér gezelligheid in huis, in de auto, in het restaurant of op weg naar de supermarkt
  • Een gezonde ontwikkeling voor je kind: creativiteit, zelfredzaamheid en positiviteit
  • Geen duur speelgoed meer nodig (bijna álles is speelgoed!)
  • Minder gezeur om telefoon en de ipad
  • Een goede band met je kind
  • En weer opgeladen naar je werk!

ABONNEER JE NU OP SIMPELSAMENSPEL TV OP YOUTUBE

Elke zondagochtend een nieuw simpelsamenspel met Stefanie en haar speelkindjes Jet & Jul. De ontwikkelde content is kidsproof, afgestemd op de belevingswereld van (jonge) kinderen. Wat je ziet inspireert, enthousiasmeert kinderen en zet aan tot offline spelen. Abonneer je via YouTube op het kanaal van Jet & Jul TV en je krijgt elke zondag frisse, laagdrempelige speelideeën voor jou en je kinderen. Gratis en voor niets.

Abonneer je hier direct op Jet & Jul TV.

Bekijk hier een video waarin 4 ways to play centraal staan.

OUDERS OVER JET & JUL TV

“Sinds dat we elke zondag de video’s kijken spelen we een paar keer per week ‘verstopdoekje'”
“Wauw, er zit echt veel meer achter dan ik eerst dacht. Wat een gaaf concept!”
“Handig! De filmpjes zijn niet te lang, en ik weet dat ik iets leuks en goeds laat zien. Ik gebruik het tijdens de zwemles als we zitten te wachten”

SIMPELSAMENSPEL

Ronald Bouwels - stefanie Bouwels SimpelSamenSpel Supertof!

Het YouTubekanaal SimpelSamenSpel TV valt onder de paraplu van SimpelSamenSpel: een initiatief van Ronald en Stefanie Bouwels. Stefanie en Ronald hebben een achtergrond in spelenderwijs onderwijs en kinderopvang, en ontwikkelden een handige denktechniek die kinderen motiveert tot gevarieerd spelen. Op basis van deze denktechniek ontwikkelen ze allerlei producten en diensten voor ouders en kinderen die gaan over spelen. Zo is er nu het Speelboek Supertof! en gratis waardevolle YouTubekanalen voor kinderen.

Stefanie Bouwels, initiatiefneemster van SimpelSamenSpel, content-, productontwikkelaar, life- & speelcoach en auteur van het speelboek Supertof!

Ronald Bouwels,  initiatiefnemer van SimpelSamenSpel, content-, productontwikkelaar, producer, redacteur en enthousiaste presentator voor zijn eigen YouTube kanaal Supertof! TV. Ontwikkelaar van edutainment, presentator en spreker over de waarde en kracht van SimpelSamenSpel.

Lees meer over de persoonlijke en profesionele achtergrond van Ronald en Stefanie. 

Stefanie Bouwels : Jet en Jul TV

 

Voor meer informatie of het aanvragen van een interview kunt u contact opnemen met:

Stefanie en Ronald Bouwels, SimpelSamenSpel, info@simpelsamenspel.com + 31 6 218 92 833