Persbericht | Supertof Speelboek

Persbericht | Supertof Speelboek

Veel thuis met de kids? Met dít speelboek maak je de tijd samen éxtra gezellig en waardevol!

Het Coronavirus in Nederland. Scholen dicht, horeca dicht, sportscholen dicht en je kinderen de héle dag thuis. Voor veel ouders even wennen, en al snel doet de vraag zich voor ‘wat gaan we doen’? Met Speelboek Supertof en het gratis YouTube-kanaal SimpelSamenSpel TV maak je het thuis élke dag gezellig én waardevol.


MAAK KENNIS MET SPEELBOEK SUPERTOF

Iedere ouder geniet ervan om zijn of haar kinderen te zien spelen. En we realiseren ons allemaal dat teveel op de Ipad of achter de televisie niet zo verstandig is, want het wordt er vaak niet gezelliger door. En nu we óók nog eens veel thuis zijn door de maatregelen in verband met het Coronavirus, is het soms best lastig iets te verzinnen dat leuk is, én je kind ook nog eens een beetje ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling. Supertof! Speelboek van SimpelSamenSpel is speciaal ontwikkeld voor thuis: je hebt er niets voor nodig (alle materialen heb je in huis), je kunt het op elk moment van de dag doen, en je kind speelt daarna ook nog eens lekker verder!

-> Boordevol leuke activiteiten die je direct thuis kunt doen!
-> Bekend van YouTubekanaal SimpelSamenSpel TV!

4 WAYS TO PLAY

De activiteiten in het Speelboek, speciaal voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 8 jaar, zijn gebaseerd op een speelmethode die handige inzichten geeft en kinderen helpt hun eigen creativiteit te ontwikkelen. Deze ‘denktechniek’ 4 Ways to play stimuleert kinderen om zelf te gaan spelen, en helpt ouders tegelijkertijd naar een meer ontspannen lifestyle met jonge kinderen. Want als je kinderen lekker spelen, heeft dit een direct effect op de sfeer in huis. En met déze manier van denken valt er áltijd wat te spelen!

4 WAYS TO PLAY ZORGT VOOR:

  • Méér tijd voor jezelf (en je koffie)
  • Méér gezelligheid in huis, in de auto, in het restaurant of op weg naar de supermarkt
  • Een gezonde ontwikkeling voor je kind: creativiteit, zelfredzaamheid en positiviteit
  • Geen duur speelgoed meer nodig (bijna álles is speelgoed!)
  • Minder gezeur om telefoon en de ipad
  • Een goede band met je kind
  • En weer opgeladen naar je werk!

OUDERS OVER SPEELBOEK SUPERTOF!

“Herkenbare activiteiten, en super om te zien hoe mijn kinderen ervan genieten om dit te doen”
“Bij ons ligt het speelboek op de salontafel: mijn kinderen spelen er zelf regelmatig mee. Super handig”
“Fijn om iets in handen te hebben dat niet alleen educatief, maar ook gewoon erg leuk is.”

 

SIMPELSAMENSPEL EN SIMPELSAMENSPEL TV

Ronald Bouwels - stefanie Bouwels SimpelSamenSpel Supertof!

Naast een speelboek is er ook een GRATIS YOUTUBE-KANAAL dat ouders thuis kunnen inzetten, SimpelSamenSpel TV. Jet en Jul, de hoofdfiguurtjes van SimpelSamenSpel TV en het Supertof! Speelboek, nemen kinderen en ouders elke week mee op een spannend speelavontuur. Gratis en voor niets, en waardevol voor kinderen. Het YouTubekanaal SimpelSamenSpel TV valt onder de paraplu van SimpelSamenSpel: een initiatief van Ronald en Stefanie Bouwels. Stefanie en Ronald hebben een achtergrond in spelenderwijs onderwijs en kinderopvang, en ontwikkelden een handige denktechniek die kinderen motiveert tot gevarieerd spelen. Op basis van deze denktechniek ontwikkelen ze allerlei producten en diensten voor ouders en kinderen die gaan over spelen. Zo is er nu het Speelboek Supertof! en gratis waardevolle YouTubekanalen voor kinderen.

Stefanie Bouwels, initiatiefneemster van SimpelSamenSpel, content-, productontwikkelaar, life- & speelcoach en auteur van het speelboek Supertof!

Ronald Bouwels,  initiatiefnemer van SimpelSamenSpel, content-, productontwikkelaar, producer, redacteur en enthousiaste presentator voor zijn eigen YouTube kanaal Supertof! TV. Ontwikkelaar van edutainment, presentator en spreker over de waarde en kracht van SimpelSamenSpel.

Lees meer over de persoonlijke en profesionele achtergrond van Ronald en Stefanie.

Stefanie Bouwels : Jet en Jul TV

Voor meer informatie of het aanvragen van een interview kunt u contact opnemen met:

Stefanie en Ronald Bouwels, SimpelSamenSpel, info@simpelsamenspel.com + 31 6 218 92 833
Klik hier voor de aanvullende mediakit met rechtenvrije afbeeldingen

 

NOOT:
Stefanie en Ronald, initiatiefnemers van SimpelSamenSpel, en zelf ouders van jonge kinderen, dragen graag een éxtra steentje bij: het Speelboek is tijdelijk te koop met 15% korting via www.simpelsamenspel.nl.